Goud, zilver & uurwerken

Specialisme

Edelsmid
Goudsmid
Horlogemaker
Inkoop goud
Inkoop zilver
Juwelier horloger
Machinegraveren
Reparateur horloges
Reparateur sieraden

Over ons

Een juwelier, slechts een half uurtje van hartje Den Bosch vandaan, met een hele vertrouwde naam, zoals al sinds begin vorige eeuw in heel Brabant bekend is. Onze zaak is gevestigd in het gezellige centrum van Kaatsheuvel met ruime gratis parkeerplaatsen op slechts twee minuten lopen. U kunt bij ons terecht voor horloges in diverse prijsklassen en sieraden zoals ringen, oorbellen, hangers, armbanden en kettingen, zowel in goud als zilver, maar ook in staal uitgevoerd. Daarnaast een heleboel mooie gebruiksvoorwerpen en geschenken, uiteenlopend van een zilveren boekenlegger of servetkettinkje tot verzilverde spaarpotten voor de allerkleinsten. Wij hebben zelfs een apart gedeelte van onze winkel ingericht onder de naam “Pardeux” voor onze bezoekers die op zoek zijn naar trouwringen. Inmiddels is deze collectie trouwringen in Zuid-Nederland goed bekend.

Het grootste gedeelte van ons assortiment is ook online te bezichtigen en te bestellen, maar komt u liever persoonlijk kijken naar al het moois wat wij te koop hebben dan bent u uiteraard welkom. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag en op vrijdagavond hebben wij koopavond.
U kunt altijd bij ons binnen komen lopen, alleen voor onze trouwringen is het aan te raden even te laten weten dat u komt zodat wij de tijd kunnen vrijmaken om u ook daadwerkelijk goed te kunnen helpen.

Trouwringen

- Handgemaakte trouwringen
- Naar eigen ontwerp
- Ontwerp in overleg met U
Aller Spanninga
Bayer
Boccia
Edel design
Fischer
Gerstner
Gettmann
Ruesch
Vincent van Hees

G.van Grinsven-juwelier-horloger-Kaatsheuvel

Hoofdstraat 63
5171 DK Kaatsheuvel
Nederland
0416-277913
jwlr@home.nl
https://mijnjuwelier.online/juwelier-van-grinsven-kaatsheuvel/
Facebook
routebeschrijving


openingstijden:
maandag: gesloten  
dinsdag: gesloten  
woensdag: 10:00 - 17:00  
donderdag: 10:00 - 17:00  
vrijdag: 10:00 - 17:00  
zaterdag: 10:00 - 17:00  
zondag: gesloten  

KvK: 18123709
BTW nummer: NL001124279B20